主頁 - Dream Cake     關於我們 - Dream Cake     蛋糕 - Dream Cake     客戶意見 - Dream Cake     聯絡我們 - Dream Cake
兩磅裝蛋糕     Search 


Testimonials - Dream Cake 
[1]   2   3   4   5   6   下一頁   最後一頁  

  Circle Lau
2016/11/22 上午 09:57:37
係網上搵到呢間訂個3D蛋糕比囡囡百日宴慶祝, 因為第一次訂呢d 3D蛋糕驚好睇唔好食, 突登訂個特價2磅的, 細細個, 唔食影下相都好睇。 估唔到, 2磅的蛋糕一d都唔失禮, 影相又靚, 蛋糕仲好好味添~~~ 正!

Dream Cake:


  姚小姐
2016/11/20 上午 05:30:39
蛋糕外貌及口味都好正啊^^個個都讚不絕口,服務亦好好??一定會再訂購??

Dream Cake: 多謝晒


  楊小姐
2016/7/17 下午 11:04:39
蛋糕的質素很高,無論味道和款式,都是高水平的製作。 由落單至送貨,工作人員的跟進,安排得非常好。 一定會向朋友推薦! 祝 貴公司生意興隆!

Dream Cake: 感謝楊小姐對Dream Cake 各方面的讚賞, 我們會繼續努力


  Mrs Tse
2016/5/27 上午 12:06:47
100days蛋糕非常滿意,親友個個讚好,樣靚味道也好好

Dream Cake: 多謝!!


  Mr Ko
2016/5/13 上午 01:14:13
囝囝個百日宴蛋糕好食又睇得!好滿意,會向朋友推薦!

Dream Cake: 多謝晒先!!


  Helen Cheung
2016/2/4 下午 12:18:36
上週日的百日宴很順利, 你們為細佬造的蛋糕好靚, 味道也非常好, 個個都大讚, 而且中間的音樂盒原來係真的, 有天空之城的音樂, 公仔又識郁, 真係好好, 價錢也相宜, 會強力推介給朋友們, 謝謝~!!!

Dream Cake: 真的高興知道大家喜歡Dream Cake 蛋糕, 我們會繼續努力希望每次為大家製造新的驚喜, 多謝!!


  Mrs Yau
2016/1/24 上午 01:23:19
感謝您們!我?3日之內訂左兩次兩間唔同店舖的生日cake俾阿囡,比較起?,您地的蛋糕真?靚好多同好食好多!價錢仲要合理好多! 好開心搵到您地餅店!一定會再order! 謝謝您們!

Dream Cake: 多謝您的信任!!


  mary lam
2015/10/14 下午 10:32:30
12號是我在貴店第一次為囡囡訂蛋糕,亞囡好喜歡,我同其她家長,小朋友都贊好靚。蛋糕亦不會太甜。大家都話又靚又好食。唔該晒師父!唔該晒你?!

Dream Cake: 不用客氣, 代師父多謝你喜歡Dream Cake 蛋糕


  ms ho
2015/10/14 下午 01:26:46
小狗蛋榚做得十分神似, 工作人員態度友善, 交收時間準時, 謝謝

Dream Cake: Thank you !!


  Frances Ma
2015/7/10 上午 08:18:26
昨日是第1次係Dream Cake訂蛋糕, 服務態度好專業, 蛋糕好靚, 而且好味, 第1次可以將蛋糕食晒, 個個讚不絕, 謝謝!

Dream Cake: 多謝喜歡Dream Cake 蛋糕及服務, THANKS


主頁 | 關於我們 | 蛋糕 | 客戶意見 | 聯絡我們 | 會員申請

持牌食物製造廠 - 香港食物環境衛生署發出

Copyright 2011 Dream Cake Limited.